Pedagogisch medewerkers 2018-11-27T13:55:28+01:00

Rianne is 34 jaar en moeder van een dochter. Ze heeft de opleiding SPW4 afgerond. Rianne werkte 1.5 jaar op de crisis- en weekendopvang voor kinderen met een gedragsprobleem. Werd vervolgens 2 jaar lang woonbegeleider voor volwassen mensen met een verstandelijke beperking en (ernstige) gedragsproblematiek. En richtte in 2008 Koc de Baobab op. Dit is een logeerhuis in Niekerk voor kinderen met gedragsproblemen.

In haar vrije tijd houdt Rianne zich bezig met paardrijden, motorrijden, gezellig eten met vrienden, avondjes uit, met de honden naar het bos, weekendjes weg of naar de bioscoop gaan. Het leukste aan werken bij Jaribabo vindt ze de band die je opbouwt met de kinderen, terwijl je ze tegelijkertijd ziet opgroeien.

Tineke is 48 jaar en moeder van de tweeling Andrea en Mariska. Opleiding SAW 3. Voordat ze bij Jaribabo aan de slag ging heeft ze 6 jaar ervaring opgedaan als gastouder. Het leukste aan het werken bij Jaribabo vindt Tineke de omgang met de kinderen; samen lol maken en spelletjes doen. In haar vrije tijd leest ze graag.

Jannie is 58 jaar, getrouwd, heeft 3 kinderen,1 pleegkind en 5 kleinkinderen.

Opleiding ZV en SAW3. Werkte voorheen in een verpleeghuis en later was ze eigenaresse van een kinderkledingzaak. In 2008 is ze gastouder geworden en vanaf 2010 mede egenaar van Jaribabo.

Jannie’s hobbies zijn: avondje uit, de sauna, lekker eten en gezellig kletsen met vrienden. Het leukste aan werken bij Jaribabo vindt ze dat je heel veel kinderen op ziet groeien. Kinderen blijven altijd boeiend in hun doen en laten en hun uitspraken.

Op dit moment zijn er 14 pedagogisch medewerkers werkzaam bij Jaribabo. Elke pedagogisch medewerker heeft haar eigen locatie, maar is ook inzetbaar op de andere locaties.

Op de Aldringastraat en de Rotonde zijn Diana, Esther D., Miranda en Esther T. werkzaam. Op de opstap zijn dat Jose, Angelique en Sharon en in Grootegast zijn Silvana, Ellie, Desley en Manon werkzaam. Judith en Jessie zijn flexibel inzetbaar. Yvonne is het meeste in Niekerk te vinden. Rianne, Tineke en Jannie zijn ook flexibel inzetbaar indien er ziekte etc. is